Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

Najbolj luksuzna hiša v Sloveniji, v mirnem naselju le streljaj od Ljubljane

Veliki Gaber, Trebnje, Slovenija
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Posredovanje: Prodaja
 • Lokacija: Ljubljana
 • Spalnice: 4
 • Kopalnice: 9
 • Velikost: 1013 m²
 • Velikost parcele: 6641 m²
 • Leto: 2008

Details

Na odlični lokaciji le 20 min od Ljubljane v mirni in urejeni soseski se nahaja najbolj luksuzna samostojna hiša trenutno v Sloveniji s kar 1000 m2 uporabne površine, ki združuje sodobno in tradicionalno. Družinska vila v brezčasnem arhitekturnem slogu ima prelep vrt v izmeri kar 6600 m2, velikim bazenom in 5 garažami bo zato očarala vse, ki prisegajo na užitke v naravi, udobje in si želijo hiše, ki nudi razvajanje za najzahtevnejše.

Lokacija bo zaradi bližine, sprehajalnih poti, kolesarskih stez, travnikov in gozda očarala vse željne rekreacije, kot tudi navdušene rekreativne in vrhunske športnike. Hiša na mirni lokaciji bo s svojo eleganco in prefinjenostjo očarala predvsem delovno aktivne in družine. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, ter enostaven dostop do prometne povezave in AC obroča, oddaljenost do centra Ljubljane samo 15 min.

Nadstandardna gradnja nudi udobje v treh etažah. Hišo odlikuje kvalitetna klasična gradnja. Tudi marmor po celotni hiši lepo poudarja eleganco in glamur, v hiši pa ne manjka tudi sodobna tehnična oprema, saj je po celotni hiši video nadzor, ter električni pomik rolet, oken in pomična roleta na bazenu.

Hiša ima lepo premišljene tlorise in ima veliko prednost, da so vsi dnevno bivalni kot tudi spalni prostori locirani tako, da se pogledi razprostirajo na miren vrt. Zanimivost hiše je oglata zunanjost objekta, notranjost pa izredna odprtost prostorov.

Hiša se lepo skriva v zeleni okolici in zato na dvorišče ni neposrednega pogleda z ulice ima pa tudi dva lepa uvoza na prostorno dvorišče z elektronskimi kovanimi vrati. Na dvorišču je dovolj prostora za razvejan vozni park številčnih gostov z dodatnimi 5 garažami, na čudovitem vrtu pa za cocktail zabave, družinska srečanja ali piknike velik ogrevan bazen, ter hiška ob bazenu s kuhinjo, tušem in shrambo. Prostorne garaže nudijo prostor za pet avtomobilov ali dve nadstandardno veliki vozili in poleg še za večje število koles.

Pritličje hiše lepo zaokrožuje velik osrednji dnevni prostor s kaminom in z galerijo, ter ovalnimi stopnicami ki vodijo v zgornje nadstropje. Prav vse v prostoru je lepo premišljeno po zasnovi priznanih arhitektov. Prostor popestrijo izbrani, dizajnerski kosi, čisti arhitekturni elementi in moderen stil se iz osrednjega prostora razprostirajo širom po hiši in tvorijo sodobno bivanjsko okolje.

V prostorni in svetli kuhinji stekleni kuhinji ValCucine z vgrajenimi vrhunskimi aparati Miele bodo svoje mesto našli tako vrhunski kuharji kot preprosti ljubitelji kulinarike in domačih dobrot. Tlak kuhinje ponovno daje tisti pravi občutek domačnosti in tradicionalnosti, prav takšna je jedilnica, ki je v odprtem prostoru povezana tako s kuhinjo, kot s celotnim dnevnim prostorom. V hiši se resnično v trenutku počutimo kot doma. V tem nadstropju se nahajajo še galerija, dnevna toaleta, utility, pisarna, garderoba, soba za goste, ter jacuzzi z tušem in lepotnim kotičkom.

Iz osrednjega prostora se stopa tudi na dve zunanji pokriti terasi, ki omogočata različno lego uživanja, ob različni letnih časih. Zunanjost nam ponuja tudi kamnit vodni slap tako da imamo občutek, da smo na oddih odšli v luksuzni resort. A vse to udobje je le streljaj od centra prestolnice.

V zgornjem nadstropju hiše se nahajata tri prostorne spalnice z lastno kopalnico, ter garderobno omaro, in dnevnim prostorom. Poleg tega je v tem nadstropju še ena kuhinja z jedilnico, ter pralnica. Vse kopalnice so izjemno lepo opremljene, ter jih odlikuje kvalitetna keramika z nadstandardnimi armaturami. Udobja kopalnic se nebi sramoval niti lepotilni salon, saj v glavni spalnici vključuje kad, tuš, ter dvojni umivalnik.

V kletnih prostorih pa se nahajajo pisarna, garderobna soba, fitnes s kopalnico, dodatna velika soba za zabave, zimska shramba in savna.

Visoki stropi v hiši nudijo veliko svobode, hiša zato deluje odprto in zračno. Tudi sicer je velika prednost hiše, da ima veliko okenskih površin. Notranja vrata so steklena, ter nasploh stavbno pohištvo odlikuje visoka kvaliteta.

V hiši je na voljo talno gretje, ki deluje na toplotno črpalko, pohlajevanje na konvektorje. Sesalni sistem po celotnem stanovanju omogoča najlažje čiščenje. Za varnost je prav tako poskrbljeno, saj je hiša opremljena z varnostnimi senzorji in kamerami. Na zunanjih površinah je prav tako talno gretje za odtajevanje snega.

Hiša se prodaja kompletno opremljena, ter je pripravljena na vselitev.

Udobna, sodobna in elegantna hiša bo prepričala vse, ki si želijo udobja na prijetni in mirni lokaciji, ter lepega vrta namenjenega užitkom in sprostitvi. Definitivno pa bo navdušila kateregakoli osameznika, ki si želi najkvalitetnejšo hišo trenutno na trgu.

VARNOST KUPCA:

 • BREZPLAČNA UREDITEV PREPISA PRI UVELJAVLJENEM NOTARJU
 • VPISANO V ZK, BREZ BREMEN
 • MOŽNA UREDITEV FINANCIRANJA
 • ID: 1724
 • Published: 25. August, 2017
 • Last Update: 27. August, 2017
 • Views: 5668