Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

Moderno dvoetažno stanovanje s čudovito teraso, pogledom na grad in Ljubljanico

Cankarjevo nabrežje, Slovenija

Details

Na izjemni lokaciji v središču mesta v bližini Tromostovja se nahaja moderno duplex stanovanje, ki prepriča z izjemno funkcionalnostjo, v popolnoma rekunstruirani stavbi. Ker se stanovanje nahaja v najvišjem nadstropju zagotavlja popoln mir, ter razgled na Ljubljanico in Ljubljanski grad.

Nadstandardna in moderna stavba, je bila v celoti prenovljena leta 2012. Sodoben objekt obsega kompozicijo več stavbnih volumnov.

Prednost stavbe je zagotovo urejenost objekta, ter kvalitena izgradnja in uporaba vrhunskih materialov.

Stanovanje odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris v dveh etažah. Ne le izjemen razgled, velika prednost stanovanja je tudi prostoren osrednji bivalni prostor z veliko odprto teraso.

Osrednji prostor s teraso temelji na ambientalni skladnosti saj skupaj tvorita pomensko, tehnično, oblikovalsko in funkcionalno dovršeno celoto. Terasa je zasnovana tako, da lahko ponudi največ v vseh letnih časih.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom.

V spodnjem delu je na volju tudi wc s tušem, ter manjša garderoba.

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov, saj je razgibanost prostorov prilagojena organiziranemu dnevnemu središču stanovanja in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti. Zato so v zgornjem prostoru predvidene dve prostorne sobe, ki služita kot udobna spalnica in prijetna otroška soba, ter wc s tušem oziroma kadjo.

Stanovanje bo prepričalo vse, ki si želijo bivati v popolnem centru mesta Ljubljane, z izjemnim razgledom na grad, užitkov na nadstandardni terasi z rastlinjem, velike mere zasebnosti in udobja, ki ga nudi kombinacija vrhunskega designa in naravnih materialov.

  • ID: 1957
  • Published: 20. August, 2017
  • Last Update: 27. August, 2017
  • Views: 1328