Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

Eleganca, minimalizem, odlična lokacija Duplex stanovanja

Hacquetova ulica, Slovenija

Details

V četrtem nadstropju urejene stanovanjske zgradbe z dvigalom, se nahaja tri sobno elegantno opremljeno stanovanje. Izbrane okuse vseh urbanih, ki uživajo v minimalistični preprostosti, bo prepričala popolna kombinacija čistih linij in udobja v bližini centra Ljubljane. Parkiranje je na voljo v kleti, kjer je 1 lastniško parkirno mesto.

Stanovanje odlikuje odlična sončna lega z veliko svetlobe. Na vzhodni strani se iz velike terase pogled razprostira na Ljubljanski grad. Oddih na veliki terasi nudi intimo, da v miru presenetite svojega najdražjega z romantično večerjo.

Prav poseben občutek prostornosti nudijo tako v stanovanje odlično komponirane tudi navidez preproste vgradne omare. Te skrite odlagalne površine, prostorne omare utilityja in druge funkcionalne rešitve zagotavljajo dovolj prostorna za še tako pestro in raznoliko garderobo.

Osrednji prostor v zgornjem delu duplexa s svetlim dnevnim prostorom in sijajno kuhinjo deluje uglajeno in prijazno. Prav neverjetno je kako vse gladke površine in čiste linije presenetijo, prav popestrijo in ustvarjajo svojevrstno razgibanost prostora. Nič v stanovanju ni prepuščeno naključju, saj so vsa svetila postavljena na idealna mesta, domišljena razporeditev nas že skoraj zabava, celo slike so bile ustvarjene prav za to stanovanje.

Seveda je vse stavbno pohištvo vrhunske kvalitete, v dnevnem prostoru se boste pozabavali z vrhunskim HI-FI sistemom.

Stil prelepega stanovanja je odlična izbira za vse, ki želijo biti v bližini centra, a uživajo v intimi, prisegajo na moderne linije, a jim prija uglajena domačnost naravnih materialov.

  • ID: 1968
  • Published: 26. August, 2017
  • Last Update: 26. August, 2017
  • Views: 1591