Želimo vam pokazati, kako lahko le v ŠESTIH tednih spremenimo vaš dom v sodobno, prijetno, novo bivalno enoto in pri tem prihranite denar, čas in energijo. Stanovanje, ki ga želimo predstaviti, bo v teh dneh na trgu in bo na voljo za takojšnjo vselitev na ključ.

Tokratni projekt je bil za nas ponovno prijeten izziv, saj smo veliko rušili in gradili, da smo lahko naredili prostore bolj funkcionalne za življenje in uporabo.

Velikost prvotne kopalnice je bila le 4 m² in kot vidite na sliki, je bila zelo utesnjena. Sedaj njena kvadratura znaša nekaj več kot 10 m². Pri tem smo posegli v stari del kuhinje, kuhinjo pa smo prestavili v staro jedilnico. Kuhinja je po novem zelo prostorna, saj meri malo več kot 11 m2.

Prostori so bili na začetku ozki, majhni, ločeni in temačni. Stanovanje ima sedaj povezano dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. Poleg omenjenih prostorov ima še veliko spalnico v izmeri 16,50 m² in manjšo sobo, ki lahko služi kot otroška soba, pisarna ali kabinet in je velika 12 m².

Na objektu so že položene ploščice v kopalnici, parket v ostalih prostorih, zamenjana so okna, stene so obdelane in prebeljene…

V stanovanju je že celotno pohištvo in dodatki. Vas zanimajo slike?