Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

O nas

PROint je globalno nepremičninsko in investicijsko podjetje, specializirano za vselitve na ključ. Ponujamo celovite rešitve na področju nepremičnin od začetka do konca. Z zasebnimi investicijami dajemo novo dodano vrednost nepremičninam, katere ponudimo na trgu; nudimo strateške priložnosti za vlagatelje; fizičnim osebam in podjetjem ponujamo celovite spremembe in rešitve na področju nepremičnih naložb, ter prenove le-teh od same ideje do končnega rezultata.

Aktivni smo na treh ključnih segmentih nepremičninskega posla:

Naše tri dopolnjujoče poslovne dejavnosti spodbujajo kreativno vzdušje znotraj PROint podjetja in mu pomagajo, da je konstanto v koraku s spremenjenimi pogoji na vseh področjih nepremičnin.

Izkoriščamo te informacije za ustvarjanje inovativnih strategij in ponujanje vrhunskega delovanja za naše vlagatelje. Vse nepremičninske rešitve izvajajo najbolj izkušeni in inovativni profesionalci v tej industriji z uveljavljenimi zunanjimi sodelavci.

Vizija podjetja za prihodnost temelji na naših načelih kakovosti, inovativnosti in celovitosti. Mi smo se v celoti zavezali, da bomo vse svoje deležnike nadgradili s celovitimi ponudbami nepremičnin na ključ.

Naše poslanstvo vključuje rast skozi najnovejše tehnologije in oblikovanja za naše sedanje in bodoče stanovanjske in mešane rabe, ki se že uspešno uveljavljajo povsod po svetu.

Ponovljivi uspeh se kaže v dolgoletnih partnerskih strankah. Ne glede na to, ali ste pomembna institucija ali posameznik investitor, za vsakega smo prilagodili strategije, s katerimi dosežemo dodano vrednost.